Ai nevoie de motive ca să alegi un cos de fum profesional?

 

     Echipa noastră de profesioniști te ajută să optezi pentru hornuri de fum ceramice inox potrivite șemineului tău și astfel să fii sigur că dispozitivul tău va funcționa la parametri optimi. În primul rând, avantajul reprezentat de Șeminee Alba Iulia constă în paleta largă de opțiuni, de la design la materialele folosite. Poți opta să achiziționezi coșuri de fum din ceramică, inox, șamotă, cărămidă, iar noi ne vom asigura că îți va fi livrat acasă în timp scurt. Dacă locuiești Alba Iulia ori în orașele și județele învecinate: Sebeș, Aiud, Cugir, Blaj, Cluj Napoca, Turda, fii sigur că vei beneficia de serviciile echipei noastre de meseriași rapid și eficient.

     Îți recomandăm să alegi coșuri de fum ceramice inox cu captuseala de șamotă si învelite în izolație de vată bazaltică sau coșuri de fum de beton. Alegand aceste modele te vei bucura de o durata mare de viață și o rezistența ridicate a acestor produse. Hornul de fum reprezintă o componentă importantă a sistemului de încălzire al casei tale, așa că e crucial să selectezi produse trainice și de calitate!

 

Caracteristicile importante ale oricăror coșuri de fum sunt următoarele:

     - Diametrul coșului este partea ce împiedică depunerile de funingine ce pot apărea la un tiraj prea mic al coșului și te ajută să economisești, deoarece reglează consumul de lemne și nu dezvoltă tiraj prea mare (acesta ar determina folosirea unei cantități prea mare de combustibil).

     - Montarea de asemenea trebuie făcută de personal calificat; la Șeminee Alba Iulia știm că aceasta influențează semnificativ funcționarea coșurilor de fum și îți oferim manoperă de primă mână. Asigură-te că tirajul dispozitivului este optim, nu permite tirajul mic (rezultă depuneri de funingine), nici prea mare, ca mai apoi să se consume lemne în cantități mari. Pentru performanță, alege hornuri de fum ceramice inox izolate, care sunt longevive și te protejează de condens și coroziune.

 

Livrăm produse în localitatea în care dorești: șeminee în Alba Iulia, Sebeș, Blaj, Cugir, Aiud. Achiziționează coșuri de fum de la șeminee Alba Iulia, livrate împreună cu calitate și experiență!