Accesorii pentru cosuri de fum necesare in procesul de montare al acestuia, indiferent de sursa de incalzire: soba, semineu, centrala, etc. Accesoriile sunt esentiale pentru o functionare buna si mai ales sigura a hornului. De aceea, este important sa alegem accesoriile potrivite. Va punem la dispozitie o varietate de accesorii de la producatori mari, la preturi accesibile.

Desi in alte domenii accesoriile sunt folosite pentru a infrumuseta sau a completa ceva, in cazul cosurilor de fum, accesoriile sunt imperios necesare pentru o functionare corecta si sigura, fara griji.
Evacuarea fumului si gazelor arse si neplacute provenite de la sursele termice este o etapa careia trebuie sa-i acordam o atentie sporita, astfel ca punem accent pe importanta accesoriilor pentru cosurile de fum.
Fara ele, nu ar exista de fapt cosul de fum intr-o forma functionala.

 

 

De la palarii de vant, la elemente racordare, tubulaturi, etansari si pana la ventilatoare si usi de vizitare, toate aceste piese si accesorii isi au rolul lor bine definit in cadrul unui sistem de cos fum. Ele asigura o buna functionare a cosurilor de fum.
Indiferent ca sursa termica este centrala pe lemne, semineu sau soba pe peleti, toate au nevoie de astfel de accesorii care pot imbuntati performanta cosului in sine.
Specialistii nostri va pot oferi consultanta in alegerea tipurilor de accesorii potrivite sursei voastre de caldura. O accesorizare corecta poate contribui la evitarea multor probleme legate de cosurile de fum.
Accesoriile pot reprezenta reprezinta o solutie viabila pentru rezolvarea problemelor de incompatibilitate intre sursa de caldura, cosul de fum si mediul inconjurator, indiferent de tipul de horn: inox, otel, tabla, beton sau chiar ceramica inclusiv pentru cosuri zidite, modulare sau prefabricate.

 

 

 

Acestea sunt supuse unor numeroase solicitari extreme: atacuri chimice, umiditate, variatii de temperatura, etc. Astfel este necesar ca accesoriile pe care le alegem sa fie realizate din materiale de calitate si rezistente, care vor face fata acestor solicitari.
In gama noastra va oferim o varietate de accesorii cosuri de fum, potrivite pentru cosurile de fum care evacuaza gaze atat pentru seminee cat si sobe sau centrale pe lemne, peleti carbuni sau chiar gaz.
Accesorii pentru cosuri de fum inox si ceramica la preturi accesibile, de la producatori de renume.
Chiar daca poate nu sunt cele mai ieftine variante de pe piata, va asiguram ca sunt accesibile si in plus, prezinta cu siguranta un plus de calitate, justificandu-se astfel pretul lor.
Echipa noastra face totusi in permanenta eforturi pentru a va oferi accesorii cu un raport calitate-pret excelent.