Racordarea este o etapa foarte importanta pentru intregul sistem de incalzire. Conexiunea dintre cosul de fum si sursa termica trebuie sa fie facuta prin elemente de racordare de calitate, bine alese si montate de catre profesionisti. Voi va propunem o gama larga de produse de racordare: de la tubulaturi, la racorduri, reductii, burlane si tevi - toate necesare pentru siguranta caminului.

Livrare rapida in toata tara, din stoc propriu.  

Cosul de fum este motorul sursei de incalzire care controleaza arderea si, fara un cos care functioneaza bine, soba, semineul sau centrala nu vor functiona corect. Atat cosul de fum cat si sursa de caldura sunt investitii considerabile pentru spatiul tau. Si pentru ca vrei sa te bucuri la maximum de investitia facuta, trebuie sa stii ca pentru a functiona asa cum sunt prevazute, acestea trebuie sa fie conectate intre ele. Cum se face conectarea?  Prin racordare.  

 

           

 

Solutiile de racordare reprezinta deci, legatura dintre cosul de fum si sursa. Fie ca vorbim despre burlane din otel, racorduri, recuperatoare sau tubulaturi, toate isi au un rol bine definit in functionarea corecta si sigura a intregului sistem.
Racordarea la cosul de fum este o etapa de o inalta importanta si implica o responsabilitate pe masura. Din aceste motive, ea trebuie sa fie facuta de catre specialist, care respecta instructiunile privind racordarea, dar si normele de securitate in munca si garantia oferita de producatori, aceasta din urma fiind conditionata de respectarea tehnologiei de montaj.

 

 

Gama de racorduri pe care v-o punem la dispozitie sunt potrivite pentru diferite surse de caldura, indiferent de tipul de combustibil folosit: de la seminee, la sobe sau centrale. Produsele noastre au caracteristici de top:
 

- performanta ridicata

- rezistenta mare la temperaturi si atacuri chimice

- usurinta la montare

- material de calitate

- durata mare de viata 


 

Este foarte important ca elementele de racordare sa prezinte aceste beneficii intrucat astfel se elimina multe probleme aparute in urma etansarii neadecvate, scapari de gaze si altele.
Pentru proprietarii care pun accent pe design, va propunem variante de racordare ce pot fi lasate la vedere, facand ca legatura dintre horn si sursa de caldura (seminee, sobe pe lemne sau peleti) sa fie una estetica.

 

 

Pe langa elementele de legatura de diferite dimensiuni (racorduri, tubulaturi, tevi) va oferim si optiuni de recuperare pentru recuperarea pierderilor de caldura de pe evacuare, precum si o serie de produse inovative precum: clapetel, flanse de mascare, burlane cu garnituri, etc. Tot ce aveti nevoie pentru o racordare eficienta indiferent de cosul de fum pe care il detineti: cos de fum ceramic, de inox, otel sau traditional – zidit din caramida.
Produsele noastre sunt realizate din otel refractar de minim 2 mm grosime sau inox in concentratie mare de carbon.

Pe langa produse, oferim toata experienta noastra prin sfaturi si informatii utile in tot acest proces.