Daca sunteti in cautarea unui punct focal excelent in apartamentul vostru, luati in considerare un semineu decorativ (fals), elegant. Nimic nu este mai incantator decat ghemuirea in fata semineului intr-o noapte rece. Semineul decorativ este atemporal si ofera promisiunea crearii celor mai frumoase amintiri. Chiar si in lunile mai calde, un semineu decorativ fals ofera potential excelent de decorare.

Varietatea de modele si stiluri de seminee decorative disponibile pe piata, au contribuit la crestea acestora in popularitate. Acum puteti combina perfect preferintele personale cu modelele elegante si moderne, seminee electrice sau seminee fara incalzire,  seminee false, clasice si atemporale.

 Un semineu de decor ofera, de asemenea, frumusetea flacarilor realiste. Veti obtine aspectul flacarilor stralucitoare, al focului dansant cu o caldura radianta care va poate ajuta sa va pastrati spatiile calduroase si confortabile in lunile mai racoroase. In plus, daca doriti ca semineul sa nu emane caldura, puteti opri aceasta functie, pastrandu-l doar ca semineu decorativ.

Alte caracteristici fantastice pe care le puteti obtine de la un semineu de apartament ieftin dar de calitate, includ elemente de siguranta pe care nu le veti gasi in cazul semineelor traditionale. O caracteristica comuna de siguranta leste cronometrul care asigura ca unitatea se opreste automat daca uitati sa o faceti manual. In plus, exteriorul ramane rece la atingere, ceea ce le fac o alternativa mai sigura intr-o gospodarie cu copii si animale de companie curioase.

Un semineu fals decorativ este o solutie perfecta si pentru chiriasi. Nu numai ca beneficiati de frumusetea unui semineu intr-o casa in care nu exista unul, dar este si portabil. Cand va mutati, il puteti lua cu voi fara probleme.
Fie ca va permiteti un semineu pe colt, semineu incastrat in mobila sau perete, ori un semineu integrat in rigips, optiunile sunt nelimitate.
Si in cazul culorilor, aveti la dispozitie o varietate de optiunie: semineu alb, semineu negru, gri, etc.

 

 

 Motivele pentru care sa alegeti un semineu decorativ

Un semineu de apartament va fi punctul central al oricarei camere. Adauga frumusete, facand-o sa para mult mai atractiva si confortabila. Pe langa imbunatatirea frumusetii spatiului, un semineu decorativ va genera o eficienta mai buna a incalzirii si va reduce facturile la utilitatile din locuinta ta.

 

 Sunt ideale pentru apartamente deoarece nu produc funingine, cenusa sau mizerie in timpul arderii.

 

Nu este necesara intretinerea si curatarea acestora ca in cazul celorlalte tipuri de seminee.

 

Nu necesita instalarea unui cos de fum.

 

 Functionarea lor este ecologica, nefiind necesara arderea lemnului. Pentru aprinderea lor se utilizeaza un bio combustibil (in cazul biosemineelor) care emite caldura, aburi si cantitati minime de dioxid de carbon sau energie electrica (in cazul semineelor electrice).


 Respecta standardele CE.