Șeminee electrice 3D comercializate de șeminee Alba Iulia– tehnologie și naturalețe!

 

Îți oferim produse optime pentru locuința ta si garantăm satisfacția clienților la achiziționarea de șeminee electrice 3D comercializate de șeminee Alba Iulia. De ce servicii veți beneficia în plus atunci când alegeți dispozitivele noastre? De garanție extinsă și de livrare asigurată acasă, în orașele Aiud, Cugir, Sebeș, Blaj, Alba Iulia!

Șemineele noastre electrice oferă beneficiarului beneficii dincolo de aspectul estetic: ele sunt foarte eficiente din punct de vedere energetic, deci, cu consum mic și cu încălzire, cu posibilitate sunet foarte asemănător sunetului de ardere și trosnire a lemnelor naturale, sunt disponibile într-o varietate de culori pentru a se potrivi în orice apartament: alb / crem / negru / maro, dar și modele: pe colț, de perete, de dimensiuni mici / dimensiuni mari, în funcție de preferințele și nevoile voastre.

Dacă vă doriți un șemineu electric performant și deosebit, vă recomandăm șemineele Tagu, la prețuri ieftine.

Filtreaza
Filtreaza cautarea
Model  
Culoare  
Tehnologie  
Producator  

   

Displayul digital cu temporizator de 5 secunde va proiecta comenzile către aceste șeminee electrice 3D. Dispozitivul are o telecomandă și un panou de control, oferindu-vă alternative de modificare a opțiunilor. Bineînțeles, datorită tehnologiei 3D LED, dispozitivul consumă doar 11,2 W/h – ceea ce înseamnă că vă bucurați de confortul unui șemineu fără să creșteți factura la energia electrică!

 

     Deoarece ritmul nostru de viață este unul agitat și în permanentă schimbare, pentru aceasta avem șeminee electrice 3D care dezvoltă 125 de efecte ale flăcărilor și combinații de culori – în acest fel, șemineul tău va fi întotdeauna nou și în pas cu tendințele! Aveți posibilitatea de a modifica aspectul flăcărilor sau sunetul acestora, în funcție de ambianța pe care doriți să o creați. Mai mult, puteți selecta viteza dorită a flăcărilor, mulțumită celor 5 viteze de reglare a lor.

 

     O altă caracteristică proprie pentru oricare șeminee electrice 3D este afișarea temperaturii mulțumită termostatului digital proiectat în dispozitiv. În plus, căldura degajată de acesta încălzește o cameră cu suprafața de până la 37 m2, dovedind că este funcțional, nu doar aspectuos! Deoarece aceste șeminee electrice 3D sunt inteligente, au în componența lor un timer care permite oprirea lor automată în intervalul selectat: de la 30min la 9h.

 

     Indiferent de locația dumneavoastră – Sebeș, Blaj, Aiud, Cugir, Alba Iulia, suntem la dispoziția dumneavoastră cu livrarea gratuită a comenzii!