Vatra de foc multifunctionala - Montana X

Pret Vechi 2249 lei
1529, 00 Lei
Pretul include TVA
Vatra de foc exterior
48 cm
88 cm
Lemn
60 cm
110 cm
Otel natural
2 mm
32 kg
Negru
2 ani
Lucrat manual, cu un accent deosebit pe fiecare detaliu care influențează funcționalitatea și rezistența în timp. Se diferențiaza de tendința actuala de producție în masă, oferind o calitate superioară și o durabilitate remarcabilă
Vatra de foc este fabricata din otel brut, ceea ce poate duce la diferente de nuanta fata de produsul prezentat in fotografii. Acest aspect este caracteristic otelului si nu afecteaza functionalitatea sau stabilitatea produsului.
Individual
Vatra de foc multifunctionala a fost produsa in Europa si se remarca prin detalii finisate si structura foarte stabila. O solutie ideala pentru cei care pun pret pe siguranta la aprinderea focului. Vatra portabila poate fi folosita in mai multe moduri. Poate fi un loc practic pentru aprinderea focului, un gratar portabil, o sursa de caldura si o iluminare eleganta. Forma acesteia impiedica raspandirea lemnului ars, de exemplu, in caz de vant puternic. Datorita manerelor sudate pe ambele parti, produsul poate fi mutat cu usurinta dintr-un loc in altul. Setul de baza include o vatra de foc, o grila din otel rotativa 160 de grade cu un diametru de 60 de cm si un stalp. Datorita sistemului de reglare a inaltimii din stalp, inaltimea grilei poate fi usor reglata. Stalpul se introduce direct intr-o gaura din una dintre picioarele vetrei. Datorita dispozitivului instalat in manerul grilei, produsul poate fi blocat usor la orice inaltime dupa ce este plasat pe stalp. De asemenea, puteti cumpara accesorii suplimentare compatibile. In functie de nevoile dumneavoastra, vatra de foc poate fi combinata in trei moduri diferite: cu o grila, o plita si o tigaie. Versiunea de baza a vetrei de foc cu stalp este potrivita pentru instalarea a trei stalpi in total. Datorita acestui fapt, produsul este usor de configurat si versatil. Utilizand toate accesoriile in acelasi timp, puteti economisi mult timp la pregatirea mancarii. Un element suplimentar demn de achizitionat este manerul pentru atarnarea unui ceaun de gulas sau a unui wok deasupra vetrei.
Consultanta Gratuita
Comanda
×