Vatra de foc exterior XXL - PORTO

Pret Vechi 1896 lei
1305, 00 Lei
Pretul include TVA
Vatra de foc exterior
57 cm
95 cm
80 cm
Lemn
Otel natural
2 mm
21 kg
Negru
2 ani
Lucrat manual, cu un accent deosebit pe fiecare detaliu care influenteaza functionalitatea si rezistenta in timp. Se diferentiaza de tendinta actuala de productie in masa, oferind o calitate superioara si o durabilitate remarcabila.
Vatra de foc este fabricata din otel brut, ceea ce poate duce la diferente de nuanta fata de produsul prezentat in fotografii. Acest aspect este caracteristic otelului si nu afecteaza functionalitatea sau stabilitatea produsului.
Individual
Vatra de foc de inalta calitate este produsa in Europa si se remarca prin finisaje detaliate si o cuva mare din otel gros. Este foarte stabila si robusta, datorita elementelor sudate intre ele, rezultand un produs incredibil de stabil. Este o solutie ideala pentru cei ce pun accent pe siguranta la aprinderea focului. Vatra portabila poate fi folosita in multe moduri: ca loc pentru aprindere, gratar portabil, sursa de caldura si iluminare eleganta. Forma acesteia previne raspandirea lemnului, de exemplu, in caz de vant puternic. Manerul sudat face transportul mai usor.
Consultanta Gratuita
Comanda
×