Vatra de foc exterior - TORONTO 80 cm

Pret Vechi 1660 lei
1155, 00 Lei
Pretul include TVA
Vatra de foc exterior
33 cm
80 cm
80 cm
Lemn
Otel natural
2 mm
17 kg
Negru
2 ani
Lucrat manual, cu un accent deosebit pe fiecare detaliu care influenteaza functionalitatea si rezistenta in timp. Se diferentiaza de tendinta actuala de productie in masa, oferind o calitate superioara si o durabilitate remarcabila.
Vatra de foc este fabricata din otel brut, ceea ce poate duce la diferente de nuanta fata de produsul prezentat in fotografii. Acest aspect este caracteristic otelului si nu afecteaza functionalitatea sau stabilitatea produsului.
Individual
Vatra de foc de inalta calitate din Europa se remarca prin finisaje detaliate și o vatra mare din otel gros. Este stabila si solida, fabricata cu toate elementele sudate pentru o stabilitate excelenta. Ideala pentru cei care pun accent pe siguranta aprinderii focului, aceasta vatra portabila are multiple utilizari: loc pentru foc, gratar portabil, sursa de caldura si iluminare eleganta. Forma acesteia previne raspandirea lemnului, chiar si in vant puternic. Marginea este decupata din otel gros cu ajutorul unui laser CNC, oferind o stralucire unica atunci cand faceti foc.
Consultanta Gratuita
Comanda
×