Vatra de foc exterior - FLAME 45 cm

Pret Vechi 771 lei
517, 00 Lei
Pretul include TVA
Vatra de foc exterior
76 cm
45 cm
45 cm
Lemn
Otel natural
17 kg
Negru
2 ani
Lucrat manual, cu un accent deosebit pe fiecare detaliu care influențează funcționalitatea și rezistența în timp. Se diferențiaza de tendința actuala de producție în masă, oferind o calitate superioară și o durabilitate remarcabilă
Vatra de foc este fabricata din otel brut, ceea ce poate duce la diferente de nuanta fata de produsul prezentat in fotografii. Acest aspect este caracteristic otelului si nu afecteaza functionalitatea sau stabilitatea produsului.
Individual
Petrecerea timpului în aer liber în zilele și seriile răcoroase va fi cu siguranță și mai plăcută datorită vetrei de foc prezentate. Aceasta este fabricată din bare plate groase de oțel, sudate împreună pentru a crea o structură masivă. Vatra este portabila are multiple utilizari: loc pentru foc, gratar, sursa de caldura si iluminare. Poate ține o cantitate mare de lemne și poate ilumina orice zonă la înserat. Produsul va fi o iluminare perfectă pentru o terasă sau o grădină. În timp ce faceți foc în vatră, veți vedea o strălucire unică și inimitabilă a focului care iese din construcția deschisă a coșului de foc. Designul său modern se va potrivi în orice mediu și va constitui o decorare elegantă a grădinii. Produsul poate fi ușor transportat datorită mânerelor sudate pe vatra de foc.
Consultanta Gratuita
Comanda
×