Vatra de foc exterior - BOURBON 80 cm

Pret Vechi 1617 lei
1128, 00 Lei
Pretul include TVA
Vatra de foc exterior
30 cm
80 cm
80 cm
Lemn
2 mm
19 kg
Corten
2 ani
Lucrat manual, cu un accent deosebit pe fiecare detaliu care influențează funcționalitatea și rezistența în timp. Se diferențiaza de tendința actuala de producție în masă, oferind o calitate superioară și o durabilitate remarcabilă
Acest produs este oferit spre vanzare in stare bruta. Sub influența condițiilor meteorologice, pe suprafața inelului din corten apare un strat protector, asemănător ruginii. Este un strat de acoperire care protejează straturile inferioare de oțel împotriva coroziunii. Are o influență semnificativă asupra durabilității și, de asemenea, asupra valorii sale estetice, creând un produs de grădină remarcabil.
Individual
Vatra de foc pentru gradina este fabricata in Europa, impresioneaza prin dimensiunea sa mare si finisajele detaliate. Este stabila si robusta, fabricata din otel gros, inelul exterior din otel corten, si toate elementele au fost sudate pentru a crea un produs solid. Vatra are multiple utilizari: semineu practic, gratar portabil, sursa de caldura si iluminare eleganta. Forma acesteia previne raspandirea lemnului, chiar si in conditii de vant puternic. Otelul corten nu necesita impregnare si ramane in stare excelenta de-a lungul anilor.
Consultanta Gratuita
Comanda
×