Vatra de foc exterior - BLAZE 80 cm

Pret Vechi 2881 lei
1931, 00 Lei
Pretul include TVA
Vatra de foc exterior
32 cm
80 cm
80 cm
Lemn
15 mm
27 kg
Corten
2 ani
Lucrat manual, cu un accent deosebit pe fiecare detaliu care influențează funcționalitatea și rezistența în timp. Se diferențiaza de tendința actuala de producție în masă, oferind o calitate superioară și o durabilitate remarcabilă
Vatra de foc a fost realizata din oțel durabil corten. Acest produs este oferit spre vanzare in stare bruta. Inițial, arată ca oțel negru simplu, dar în timp capătă un farmec unic. Expunerea intensivă la radiațiile UV și la ploaie activează producerea unui strat de acoperire decorativă pe suprafața sa. Scopul acestei acoperiri este de a proteja straturile inferioare de oțel împotriva coroziunii. Are o influență semnificativă asupra durabilității și valorii sale estetice, creând un produs de grădină remarcabil.
Individual
Vatra de foc pentru gradina este fabricata in Europa, impresioneaza prin dimensiunea sa mare si finisajele detaliate. Este stabila si robusta, fabricata din otel gros si toate elementele au fost sudate pentru a crea un produs solid. Vatra are multiple utilizari: semineu practic, gratar portabil, sursa de caldura si iluminare eleganta. Forma acesteia previne raspandirea lemnului, chiar si in conditii de vant puternic. Otelul corten nu necesita impregnare si ramane in stare excelenta de-a lungul anilor.
Consultanta Gratuita
Comanda
×