Tubulatura inox fi 180 / 1m - 0,8mm

Pret Vechi 460 lei
349, 00 Lei
Pretul include TVA
1 m
180 Ø
180 Ø
inox 1.4828
0.8 mm
Argintiu
Lemn, Bricheti, Peleti
1200 °C
Burlanele sunt usor de instalat, mufabile, fara sa necesite o etansare suplimentara. Prin alegerea acestei tubulaturi de inox premium plus vei beneficia de siguranta, dar si de o durabilitate mare in timp.
600 °C
Burlan
2 ani
ceramic, caramida, inox
180
Tubulatura din inox refractar crom-nichel, cu o grosime mare de 0,8mm, din gama premium plus, fiind cea mai buna solutie pentru racordarea sigura a sobei,centralei pe lemne sau a semineului la cosul de fum al casei.Acesta tubulatura reprezinta una dintre cele mai trainice variante de racordare, prezentand rezistenta mare la temperaturi crescute de pana la 1200 grade celsius, datorita materialului folosit la fabricarea acestor tubulaturi, ce ofera calitate inalta de tip 1.4828 conform DIN17441, superior inoxului refractar standard 316 L.
Semineu, Soba, Centrala
Domestic, Industrial
Pentru interior
180
Produsul face parte din gama profesionala si este realizat doar din materiale certificate, multumita carora, acesta inlocuieste cu succes sistemele de racordare flexibile, oferind un sistem de racordare la cosul de fum, trainic si sigur., ce poate fi folosit pe toata perioada de utilizare a sursei.
Consultanta Gratuita

Burlanele de cea mai buna calitate sunt esentiale pentru racordarea sigura si eficienta a semineelor la cosurile de fum, asigurandu-se astfel o durata mare de viata a lucarii si o eficienta corespunzatoare. Noi comercializam tuburi si coturi de otel de cea mai buna calitate, fabricate din otel refractar de 2 mm, la cele mai bune preturi. Dispunem de o gama variata de dimensiuni si de accesorii precum reductii, clapete, coturi.
Comanda
×