T tubulatura premium fi 80 / 90 gr

Pret Vechi 177 lei
124, 00 Lei
Pretul include TVA
22 cm
80 Ø
80 Ø
Otel de tip DC01
1.2 mm
Negru
Peleti
250 °C
Vopsea termorezistenta Senotherm
Tubulatura de culoare neagra, fabricata din otel de tip DC01 si vopsita in camp electrostatic atat pe exterior cat si pe interior, pentru o mai buna rezistenta la temperaturi ridicate. Aceste burlane sunt usor de instalat, fiind mufabile cu sistemul revolutionar de imbinare ascunsa si dispun de garnituri de etansare.
Burlan T racordare
2 ani
ceramic, caramida, inox
80
Burlant tip T pentru racordare sobe, semineu sau centrala pe peleti la traseul de fum. Usor de folosit ce necesita in partea de jos un capac pentru condens.
Semineu, Soba, Centrala
Domestic, Industrial
Pentru interior
80
Produsul face parte din gama profesionala si este realizat doar din materiale certificate, multumita carora, acesta inlocuieste cu succes sistemele de racordare flexibile, oferind un sistem de racordare la cosul de fum, trainic si sigur., ce poate fi folosit pe toata perioada de utilizare a sursei.
Eco Design
Consultanta Gratuita

Burlanele de cea mai buna calitate sunt esentiale pentru racordarea sigura si eficienta a semineelor la cosurile de fum, asigurandu-se astfel o durata mare de viata a lucarii si o eficienta corespunzatoare. Noi comercializam tuburi si coturi de otel de cea mai buna calitate, fabricate din otel refractar de 2 mm, la cele mai bune preturi. Dispunem de o gama variata de dimensiuni si de accesorii precum reductii, clapete, coturi.
Comanda
×