Soba camping - Burner

Pret Vechi 1714 lei
1089, 00 Lei
Pretul include TVA
28 cm
43 cm
Lemn
12 cm
21x17 cm
82 cm
Otel natural
1.5 mm
18 kg
Negru
2 ani
Lucrat manual, cu un accent deosebit pe fiecare detaliu care influențează funcționalitatea și rezistența în timp. Se diferențiaza de tendința actuala de producție în masă, oferind o calitate superioară și o durabilitate remarcabilă
Vatra de foc este fabricata din otel brut, ceea ce poate duce la diferente de nuanta fata de produsul prezentat in fotografii. Acest aspect este caracteristic otelului si nu afecteaza functionalitatea sau stabilitatea produsului.
Individual
Cuptorul portabil Burner combină funcțiile unui cuptor tradițional de lemn și ale unui aragaz de bucătărie. Întreaga structură este foarte stabilă și durabilă. Toate elementele au fost sudate împreună pentru a crea un produs incredibil de solid. Datorită designului simplu, soba este ușor de utilizat și întreținut. Cel mai mare avantaj al acestui produs este simplitatea designului și eficiența ridicată. Un avantaj suplimentar al sobei este tava de cenușă detașabilă, care ușurează curățarea cuptorului de cenușă. Pe partea superioară a sobei se află un capac pentru aragaz, care este un element complementar al produsului și poate fi folosit pentru gătit și încălzirea alimentelor. Mâncărurile pregătite pe sobă vor capta gustul și aroma distinctivă a lemnului ars. Atât ușa superioară, cât și cea inferioară au reglaj de alimentare cu aer încorporat.
Consultanta Gratuita
Comanda
×