Set tubulatura peleti - fi80 + prelungire racord 5

Pret Vechi 785 lei
547, 00 Lei
Pretul include TVA
80 Ø
80 Ø
Otel de tip DC01
1.2 mm
Negru
Nu
Peleti
250 °C
Vopsea termorezistenta Senotherm
Set burlane de culoare neagra, fabricata din otel de tip DC01 si vopsit in camp electrostatic, pentru o mai buna rezistenta la temperaturi ridicate. Aceste burlane sunt usor de instalat, fiind mufabile cu sistemul revolutionar de imbinare ascunsa si dispun de garnituri de etansare
1x prelungitor + 1 x T racord + 2 x tub 1m + 1 x cot + 1 x flansa acoperire + 1 x capac T
2 ani
ceramic, caramida, inox
80
90 grade
Fiecare imbinare dispune de o garnitura speciala de silicon pentru etansare. Datorita acestor imbinari de etansare cu silicon aceste tubulaturi de evacuare pot fi folosite si la sisteme de evacuare sub presiune. Alegand aceasta solutie de racordare veti avea un plus de siguranta si durabilitate mare in timp.
Semineu, Soba, Centrala
Cu garnitura de etansare
Domestic, Industrial
Pentru interior
80
Produsele fac parte din gama profesionala si sunt realizate doar din materiale certificate, multumita carora, acesta inlocuieste cu succes sistemele de racordare flexibile, oferind un sistem de racordare la cosul de fum, trainic si sigur., ce poate fi folosit pe toata perioada de utilizare a sursei.
Consultanta Gratuita

Burlanele de cea mai buna calitate sunt esentiale pentru racordarea sigura si eficienta a semineelor la cosurile de fum, asigurandu-se astfel o durata mare de viata a lucarii si o eficienta corespunzatoare. Noi comercializam tuburi si coturi de otel de cea mai buna calitate, fabricate din otel refractar de 2 mm, la cele mai bune preturi. Dispunem de o gama variata de dimensiuni si de accesorii precum reductii, clapete, coturi.
Comanda
×