Rezervor Automat BioSemineu flacara 70cm - Balstil

Pret Vechi 22990 lei
18900, 00 Lei
Pretul include TVA
35.8 cm
80 cm
Incastrat
Bioetanol Lichid
34.6 Kg
Metal, Sticla, Otel
30 cm
Da
Negru
5.5 l
Aplicatie control de la distanta, Aprindere automa
4.3
220 V
0.5 - 0.8 l / h (in functie de marimea flacarii)
Optiuni suplimentare: Control prin aplicatie mobila pentru dispozitive Android si iOS, procedura autonoma de detectare a lipsei flacarii si aprindere la cererea utilizatorului, posibilitatea de functionare in modul cu propriul termostat, unde telecomanda serveste ca senzor de temperatura, si posibilitatea de oprire dupa un timp stabilit de utilizator.
2 ani
Semineul automat bio FF700 BÅLSTIL este ideal pentru utilizare in interior, aducand o combinatie de design modern si functionalitate avansata. Este usor de controlat prin telecomanda sau aplicatie mobila, oferind o reglare precisa a flacarii si un timp de ardere ajustabil in functie de preferintele utilizatorului. Potrivit pentru orice spatiu bine ventilat, acest semineu adauga o nota de eleganta si confort locuintei tale.
Nu necesita cos de fum. Nu emana fum si miros. Foc adevarat. Usor de intretinut.
Reincarcarea combustibilului: Trebuie utilizata o pompa externa care poate fi comandata impreuna cu dispozitivul, unde exista o priza in semineu si un furtun cu cupla rapida in pompa. Alimentarea pompei se face de la priza din constructia semineului.
Destinatie: Doar pentru interior.
1
Consultanta Gratuita
Comanda
×