Se amplaseaza pe orificiul de evacuare a focarelor de seminee si recupereaza o parte din energia termica continuta in gazele arse.

 

Puterea suplimentara datorata recuperatorului nu determina cresterea consumului de combustibil, deoarece recuperarea se face doar de pe gazele de evacuare rezultate in urma arderii.

 

Se curata cu ajutorul unei perii standard pentru curatarea cosurilor de fum.

 

Vopseaua termorezistenta folosita nu emana miros si substante chimice daunatoare in timpul arderii.

 

 

Recuperator CYLINDRO PLUS - FI200

Pret Vechi 1262 lei
990, 00 Lei
Pretul include TVA
Recuperator Cylindro Plus cu tuburi orizontale dispuse in forma de spirala, ce realizeaza o suprafata de schimb termic mai mare prin prelungirea traseului de fum. Este fabricat din otel refractar de calitate, cu grosime de 3-4 mm, ce asigura rezistenta la temperaturi inalte pe o durata lunga de timp.
Domestic, Industrial %
22 kg Kg
330 l
2 ani
Consultanta Gratuita

Burlanele de cea mai buna calitate sunt esentiale pentru racordarea sigura si eficienta a semineelor la cosurile de fum, asigurandu-se astfel o durata mare de viata a lucarii si o eficienta corespunzatoare. Noi comercializam tuburi si coturi de otel de cea mai buna calitate, fabricate din otel refractar de 2 mm, la cele mai bune preturi. Dispunem de o gama variata de dimensiuni si de accesorii precum reductii, clapete, coturi.
Comanda
×