Gratar pe gaz GBS Genesis II SP-435 - Gri

9900, 00 Lei
Pretul include TVA
120 cm
166 cm
74 cm
86 x 48 cm
Gaz
La butelie pe gaz.
14.07 kW
5
Aceste gratare sunt prevazute cu sistem electronic care prin actionarea unui buton, porneste o scanteie la arzatorul pe gaz, altfel oferind o aprindere rapida si sigura.
96.6 kg
Gri
Otel, Inox, Portelan, Aluminiu
Weber
Weber vine dotat cu sistemul GBS astfel ofera: dispozitiv aprindere electronica, bare de aromatizare, sistem pentru eliminarea grasimilor si arzatoare de inalta performanta. Un arzator suplimentar pe masuta laterala din dreapta, pentru a iti oferi un spatiu mai mare de lucru. Compatibil cu sistem de monitorizare temperatura i Grill. Suport lateral pentru ca ustensilele de gatit sa fie la indemana. Gratarul are inaltime ideala pentru gatire, suport pe roti, ce ii ofera o deplasare usoara si masute laterale pentru lucru.
Gratar cu suport
Picioare cu roti.
Da
2
4 arzatoare inox, 1 arzator lateral, 1 arzator sear station, bare aromatizare, raft pentru gatire pe doua niveluri, masuta laterale, suport ustensile, roti, furtun si regulator gaz.
1
Pana la 10 ani
*Garantie difera în functie de piese individuale. A se vedea termenii si conditiile de garantie.
Individual
158 x 166 x 79 cm
Gratarul e confectionat din otel cu email portelanat, rezistent la temperaturi si la zgarieturi, ce ofera acestuia o durata mare de viata.
Gratarul pe gaz GBS Genesis II SP-435 este un gratar pe gaz de inalta calitate. Finisajul de culoare gri confera un aspect elegant si modern. Acesta este echipat cu sistemul Weber Gourmet BBQ (GBS), care permite utilizarea diferitelor accesorii GBS pentru a extinde optiunile de gatit. Dispune de patru arzatoare puternice, care ofera un control precis al caldurii si distributie uniforma pe intreaga suprafata de gatit. Gratarul este un echipament de top pentru gatitul in aer liber, proiectat pentru a oferi performante excelente si rezultate culinare deosebite.
Consultanta Gratuita
Comanda
×