FOXTROT Negru - Mobil

820, 00 Lei
Pretul include TVA
Semineu pe bioetanol, ce ofera foc natural, fara a necesita cos de fum sau ventilatie. Usor de intretinut, mobil, astfel poate fi mutat cu usurinta. Ideal pentru spatii interioare, dar si exterioare daca vremea permite.
70 cm
36 cm
Pentru perete, MobilPortal, Aplicat, Incastrat,
Bioetanol Lichid
15 Kg
Metal, Sticla, Inox, MDF, Fibra sticla, Ceramica, Piatra, Plastic, Otel, Vata ceramica
29 cm
Da
Alb, Inox, Auriu, Argintiu, Cupru, NegruCrem, Maro, Alb antic, Gri cenusiu, Stejar natural, Nuc, Espresso wenge, Piatra naturala, Nuc royal, Transparent,
0.2 l
1L de bio-combusticil in 2-4H
2 ani
Semineu portabil pe bioetanol, care poate fi mutat oriunde cu usurinta! Se aseaza pe masa, pe un birou sau direct pe podea. Creeaza o atmosfera calda si eleganta, ocupand foarte putin spatiu. Arde cu flacara adevarata, dar nu necesita cos de fum sau evacuare. Nu emite fum sau miros! Poate fi amplasat atat in interiorul locuintei (casa, bloc, office), cat si in exterior: pe terasa, in gradina sau intr-un foisor!
Nu necesita cos de fum.Nu emana fum si miros.Foc adevarat.Usor de intretinut.Mobil.
A nu se alimenta in timpul functionari,dupa ce flacara sa oprit, 5 min. se lasa pentru a se raci rezervorul , ulterior se poate alimenta. Necesita izolatie cand este incastrat in mobila. Distanta de un electorcasnic 30-40 cm.
Consultanta Gratuita
Comanda
×