Bio Combustibil - Miros Grapefruit - 12L BAX

Pret Vechi 360 lei
260, 00 Lei
Pretul include TVA
Pentru perete, Mobil, Portal, Aplicat, Incastrat
10 Kg
Transparent
Miros Grapefruit
INSTRUCTIUNI DE APLICARE: Se toarna lichidul intr-un recipient metalic pentru ardere. Rezervorul poate fi umplut doar pana la 2/3 din volumul sau. Asigurati-va ca lichidul nu este varsat din recipient in timpul turnarii si aprindeti mai apoi lichidul cu un aprinzator (bricheta) mai lung. ATENTIE: Nu adaugati biocombustibil la un semineu care functioneaza. Asigurati-va mai intai ca focul este stins complet si permiteti rezervorului sa se raceasca timp de 10 minute inainte de a realimenta! 1 litru de biocombustibil este ars timp de 2-5 ore - in functie de marimea flacarii, tipul de rezervor, cantitatea de oxigen disponibila in functie de locul unde este amplasat. Are nevoie doar (ca in cazul altor dispozitive cu foc deschis) de orice posibil aport constant de aer (aerisire la cateva ore de functionare). Magia si farmecul unei flacari de semineu creeaza o atmosfera confortabila acasa si este o sursa de relaxare.
Este o sursa eficienta si relativ ieftina de energie. Dupa doar cateva minute de utilizare, se simte o crestere notabila a temperaturii camerei in care este amplasat. Un avantaj suplimentar al biocombustibilului este lipsa funinginii sau a cenusii in timpul arderii. Arderea bio-combustibilului nu necesita cosuri de fum pentru evacuare speciale. Arderea biocombustibilului nu usuca aerul, ci il hidrateaza.Biocombustibilul este un produs polonez, 100% ecologic. Este disponibil in sticle de 1 litru.
Un combustibil special lichid pentru utilizare in seminee ca sursa ecologica de energie. Obtinut dintr-un alcool biologic, este complet ars fara a emite miros sau fum. Emisiile rezultate din ardere ardere sunt: vapori de apa si dioxid de carbon in cantitati similare cu aerul expirat de om. Prin urmare, este complet sigur pentru sanatate. Combustibilul a fost testat si aprobat pentru utilizare de catre Institutul National de Sanatate Publica din Polonia.
1 set = 12 bucati de un L
Consultanta Gratuita
Comanda
×