Șemineealba se distinge prin calitate și promptitudine!

Dacă dorești un șemineu de calitate superioară, care să reprezinte cu adevărat o investiție serioasă, noi, Șeminee Alba Iulia, suntem soluția ideală! Suntem recunoscuți pe întreg teritoriul României pentru produsele și serviciile de înaltă calitate pe care le oferim clienților noștri.

Șeminee Alba Iulia își propune și în anii care urmează să trateze clienții cu respectul care i-a consacrat, creând o atmosferă caldă în căminul acestora.

 

 

Produse de cea mai bună calitate, care vor fi livrate cu un singur click, la pachet cu sfaturi profesionale și montaj.

În cazul în care doriți o construcție de șemineu la cheie sau doar să achiziționați materiale, echipele noastre experte în domeniu vă stau la dispoziție.

 

 

Am început activitatea acum 15 ani prin construcția și comercializarea de șeminee.

La început în Alba Iulia, apoi în orașele învecinate precum Sebeș, Aiud, Cugir, Blaj și Cluj-Napoca. În ultimi 5 ani, datorită cererii acerbe de pe piața românească, am extins rețeaua de distribuție în afara graniței județului Alba. În momentul de față livrăm gratuit, în orice localitate din țară, șeminee de cea mai bună calitate.

Șeminee Alba Iulia oferă meseriașilor din toate colțurile țării produse de cea mai bună calitate, la prețurile care avantajează clienții. Primii meseriași cu care am lucrat au fost din Alba Iulia, Sebeș, Blaj, Cugir și Cluj-Napoca și confirmă calitatea produselor și a serviciilor pe care le oferim.

 

 

Un șemineu reprezintă o investiție serioasă, de aceea lasă experții să se ocupe de ceea ce tu ai nevoie!

La alegerea unui șemineu se iau în calcul mai mulți factori, cum ar fi suprafața care trebuie încălzită, înălțimea camerelor și designul care trebuie să se potrivească cu restul locuinței.

Odată întocmit necesarul de materiale de care ai nevoie pentru o construcție de șemineu, nu este nevoie să te deplasezi la Alba Iulia.

Noi o facem pentru tine: ne deplasăm la reședința ta fără niciun cost adițional.